کباب ترک یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان محبوبیت دارد . این غذا همچنین طرفداران زیادی در کشورما پیدا کرده است و به عنوان یک غذای فست فودی سرو میشود.
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی
- گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد
- گوشت فیله گوساله:2 تکه
- فلفل دلمه:1 عدد
- قارچ:300 گرم
- پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
- سیر خرد شده:2 تا3 عدد
- سیب زمینی :2 عدد متوسط
- روغن:به مقدار کافی
- نمک و فلفل:به اندازه نیاز
![]()
طرز تهیه کبابترکی خانگی خوشمزه:
برای تهیه کبابترکی ابتدا فیله گوساله را ورقهای برش زده و با فیله مرغ هم همین کار را انجام دهید.
در مرحله بعد دو تابه را روی حرارت قرار داده و گوشتها را به شکل جداگانه خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.
در این میان پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با روغن تفت دهید تا سرخ شود. سپس قارچ را هم ورقهای نازک خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
در ادامه سیر را رنده کرده و به تابه اضافه کنید ، سپس فلفل دلمهای خرد شده را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید تا سرخ شوند.
گوشتهای سرخ شده را با مخلوط سبزیجات تفت داده شده مخلوط کنید و کمینمک و فلفل به آنها بزنید و بعد از روی حرارت بردارید . در ظرف را ببندید تا مواد در اثر بخار داخل ظرف با هم مزه دار تر شوند.
سیب زمینیها را هم به صورت خلالی برش بزنید و و با کمیآب بپزید تا نیم پز شوند. بعد از آب خارج کنید و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس با پاشیدن کمینمک ، آنها را در روغن سرخ کنید.
کباب ترکی آماده شده را در کنار سیب زمینی در ظرف مورد نظرتان و یا لای نان سرو کنید .
نکاتی درباره کباب ترکی:
همچنین بخوانید:
نکات تکمیلی در مورد کباب ترکی خانگی
کباب ترکی خانگی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کباب ترکی خانگی را میتوانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
خواص کباب ترکی:
این غذا از آنجایی که کم روغن است برای افراد چاق و مناسب است.
بهتر است گوشت را زیاد سرخ نکنید تا ارزش غذایی خود را از دست ندهد.
بکار بردن چند نوع سبزی در این غذا باعث شده منبع خوبی از املاح و ویتمینها باشد.
کباب ترکی را با چی بخوریم؟
کباب ترکی بهتر است با مقدار قابل توجهی سبزی، صیفی و میوه مصرف شوند.
این کار به حرکات دودی دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست کمک میکند. همان طور که میدانید گوشت فاقد فیبر است و مصرف زیاد آن میتواند یبوست را افزایش دهد.
مصرف سبزیجات همچنین زمان ماندگاری مواد آسیب رسان گوشت قرمز را در دستگاه گوارش به حداقل میرساند و از این طریق احتمال آسیبهای گوارشی را کاهش میدهد.
لازم به ذکر است که مصرف زیاد گوشت قرمز، به خصوص گوشت فرآوری شده میتواند زمینه ساز سرطان کولورکتال و روده بزرگ باشد. بنابراین توصیه میشود همیشه همراه با گوشت یا با فاصله کم از آن سبزی، صیفی و میوه کامل مصرف شود.
منبع : کافه کتاب